nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Alarma a Cas Capità per una fuita d'amoníac

Els veïns d'un edifici i dues plantes baixes desallotjaren els habitatges

67314

La fuita d'amoníac a l'empresa Carma causà la lògica alarma.

G.A.M. Palma.
Els veïns de Cas Capità, a Marratxí, tornaren a tenir un ensurt ahir, devers la una i quart del migdia, quan començaren a detectar una forta olor d'amoníac procedent de l'empresa Carma, situada al costat de l'esmentat nucli de població, d'uns 2.000 habitants, al costat de la carretera d'Inca a la seva desviació cap al Pla de na Tesa.

Foren els propis veïns d'una finca i dues plantes baixes els qui, en detectar l'olor, decidiren desallotjar els seus habitatges. A través de l'112 s'organitzà el dispositiu d'emergència. En poc temps arribaren policies locals de Marratxí, bombers i guàrdies civils, com també tècnics municipals.

Sembla que la fuga va poder ser controlada pels propis treballadors de l'empresa. No és la primera vegada que salta l'alarma entre els veïns de Cas Capità, que ja han presentat una sèrie de denúncies davant de l'Ajuntament de Marratxí, en relació amb les molèsties produïdes pel renou de grans ventiladors, altres fugues d'amoníac i el perill potencial que suposa l'emmagatzemament de substàncies tòxiques i perilloses a uns 50 metres dels blocs d'habitatges. Per avui està prevista una reunió dels veïns amb el batle de Marratxí, José R. Bauzá.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris