nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'objectiu de la nova junta del Foment de Turisme és redefinir la funció principal de l'entitat

Àlvaro Middelmann va ser ratificat ahir com a president i nomenà els seus tres vicepresidents

ELISA DOMÈNECH.Palma.
Àlvaro Middelmann va pendre el relleu ahir com a president del Foment del Turisme i nomenà la nova Junta Directiva, amb la qual s'establí com un dels objectius prioritaris «determinar quina ha de ser la funció principal de la institució», segons declarà el mateix Middelmann.

El nou responsable del Foment en un intent que la seva no sigui una presidència «personalista» i per la seva «intensa vida professional» ha nomenar 3 vicepresidents en lloc dels dos habituals. Pere Cañellas, president de la Federació Hotelera de Mallorca (Fehm) que continua així la seva tasca en la institució, Ignasi Esteve de la mateixa Federació i Pedro Iriondo de l'Associació d'Agències de Viatges (Aviba).

Per altra banda, el tresorer passa a ser Miquel Àngel Fornés gerent de l'Assocació de cadenes hoteleres i Ina Martínez, directora d'Empreses Turístiques de Sa Nostra, la secretària.

Middelmann es declarà «aclaparat» per la responsabilitat que assumeix encara que és conscient que la importància del Foment és més «sentimental, que física», en referència a la manca de finançament. En aquest sentit, demanà més implicació i animà que es donin d'alta més socis, fet que «demostraria l'evidència clara de suport» al nou projecte i a la institució.

El nou president vol que el Foment sigui un fòrum en el qual persones i empreses analitzin i conscienciïn la societat de la importància del turisme. En aquest sentit, creu necessari tornar a campanyes com «un turista, un amic», que fomentin la recuperació de l'hospitalitat característica dels illencs. També vol que sigui una plataforma per transmetre als joves la necessitat que «culminin» la seva formació com a element imprescindible pel seu desenvolupament professional.

Vocals
Entre els vocals que integren la Junta, Middelmann ha introduït moltes cares noves com Nemesio Suárez, Joan Gual de Torrella, Mateu Pou, José Jiménez, bartomeu Servera, Felipe Moreno, José Jiménez, i n'ha mantingut d'altres com Jaume Batle, Felipe Navío o Onofre Fleixas, mentre Tomeu Deyà continua al capdavant de la gerència. Middelmann es mostrà «orgullós» del seu equip i els demanà «ajuda i compromís» en la nova etapa del Foment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris