muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El Joan March finalitza les obres del 50% de les seves dependències

Castillo inaugurà les dependències que han costat 1'2 milions d'euros

La consellera de Salut, Aina Castillo, juntament amb el gerent de Gesma, Rafel Romero, i el director de l'hospital Joan March, Matias Poblador, visità les noves instal·lacions del centre, les quals completen la reforma del 50 per cent del recinte per adaptar-lo a l'atenció sociosanitària.

Les obres han tengut un pressupost d'1'2 milions d'euros, els quals s'han d'afegir als 500.000 invertits l'exercici passat en reformes d'habitacions. A la planta baixa s'ha construït un hospital de dia, de diagnòstic i observació de pacients, amb sis consultes i bany assistit; una nova àrea de consultes; una sala d'estar i d'oci per a pacients i familiars; nous accessos i una nova àrea d'admissions.

El centre també disposa d'una nova àrea de rehabilitació i fisioteràpia que consta d'un gimnàs general de 250 metres quadrats, dotat de moderns aparells necessaris per al tractament de pacients, i d'un específic per a pacients aïllats que pateixen alguna malaltia infecciosa potencialment transmissible, que representa el 10 per cent dels pacients del centre.

A més, s'ha habilitat un nou control d'infermeria amb un sistema d'intercomunicació amb les habitacions, alhora que tota la planta baixa ha estat climatitzada, aïllada amb doble cristall en totes les finestres i portes, i s'ha dotat de fil musical i d'un sistema de megafonia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris