nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Indignació a Vilafranca i Montuïri per la supressió de la línia de bus

Els batles han demanat una reunió amb la consellera Cabrer

G.M./J.S. Manacor.
Indignats i enfadats, així estaven els veïns i batles de Vilafranca i Montuïri, després de la supressió de línies amb més usuaris per part del Govern, a partir d'avui els autobusos que cobrien la línia regular entre Palma i Manacor, han deixat de realitzar les freqüències de les set del matí i de les set de l'horabaixa, les més emprades per tots aquells usuaris que treballen a Palma.

Aquesta mesura presa directament per la Conselleria d'Obres Públiques, ve després de la supressió de la línia, i la posada en marxa d'autobusos llançadora a Ariany i Maria de la Salut, que fou molt ben acollida pels seus veïns.

Montuïri i Vilafranca són els dos municipis més afectats, ja que els seus veïns ahir al matí quedaren en els seus respectius pobles sense poder-se desplaçar.

El batle de Vilafranca, Jaume Sansó (PSM), també mostrà la seva indignació. «Ningú ens ha informat, ni a l'Ajuntament ni als veïns, de la supressió de la primera i de la darrera freqüència de pas. És una vergonya, ja que som dels pobles més incomunicats del Pla juntament amb Montuïri. A primera hora del matí he telefonat a la Conselleria de Transports per saber-ne els motius, i a hores d'ara no en sabem res». La mateixa indignació mostrà el batle de Montuïri, Gabriel Matas (PP), qui declarà «estic molt enfadat, ens eliminen freqüències sense avisar, no ens han comunicat res, i a més, ara han llevat l'aturada de dins el nucli urbà, i els veïns han d'anar als afores. M'he reunit amb Aumasa, i m'han dit que és una mesura del Govern. Demanaré una entrevista amb la consellera».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris