muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Cabrinetti demana que s'investigui l'intermediari de les bosses

El representant que denuncià el cas es defensa en un comunicat

Juan Cabrinetti Sande, el representant de l'empresa Casan Import C.B. a qui Rotger va qualificar d'estafador, mentider i ingenu total al darrer ple de l'Ajuntament d'Inca, després d'admetre haver inflat les factures de les bosses que es repartiren amb motiu del Dijous Bo entre l'any 2003 i 2004, es defensà ahir en un comunicat de les acusacions llançades pel batle d'Inca.

Cabrinetti deixà clar que en cap moment no ha acusat l'Ajuntament d'Inca d'inflar factures directament i que sempre s'ha referit a l'intermediari, Miquel Martín Gelabert. «Vull destacar l'interès del Sr. Pere Rotger a desqualificar-me i desprestigiar-me mitjançant insults en lloc d'investigar l'intermediari, Miquel Martín Gelabert, el qual curiosament enguany es presentava a concurs per a l'adjudicació de les bosses del Dijous Bo, les quals no arribaren a temps.

Cal recordar que Miquel Martín és el propietari de l'empresa Hemispheres Trading que duia les bosses del Dijous Bo des de l'Índia i a qui no s'adjudicaren per haver arribat tard.

Ingenu
Cabrinetti, al comunicat que envià ahir, afegeix que «com diu Rotger som un ingenu, cosa que compartim, s'ha de ser-ho per creure's que un empresari en els temps que corren s'arriscaria a importar 6.500 bosses impreses amb el logotip de Dijous Bo per posteriorment retirar-se del concurs», diu.

Cabrinetti va deixar clar que l'intermediari Miquel Martín era qui li donava instruccions d'on lliurar les bosses, el model, les quantitats i el preu a facturar i recalca que té proves i documents que així ho acrediten. Per tot això demana que tot sigui investigat fins al final i es posa a disposició dels mitjans competents per tal que aquest cas s'aclari.

En el comunicat, Cabrinetti va argumentant punt per punt les acusacions de Rotger i diu que tota aquesta polèmica no es deu a una brega entre empresaris, que és un dels principals arguments del batle, Pere Rotger.

Pel que fa a un correu electrònic que Rotger va llegir a la sessió plenària per explicar perquè aquest home és un ressentit, Cabrinetti demana al batle que mostri també un correu anterior a aquest en el qual el fabricant de l'Índia confirma que la comanda de les bosses per al Dijous Bo ja s'ha rebut el dia 1 de setembre de 2005, abans de sortir el concurs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris