nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Un miler de persones fan costat als líders del PP en el dinar de Nadal

Matas recorda que «som la major organització política i social»

Un miler de persones entre simpatitzants i afiliats del PP acompanyaren la cúpula del partit i els líders de les comarques del Migjorn, Pla i Llevant en el dinar de Nadal que es dugué a terme a Manacor i que, per primera vegada, es «descentralitzà» de Palma.

A l'esdeveniment, que tingué lloc en el Molí d'en Sopa, hi assistí el president del Govern i del partit, Jaume Matas, i el secretari general del PP, José María Rodríguez, juntament amb diferents consellers com ara Joan Flaquer, Aina Castillo i Encarnación Pastor, entre d'altres alts càrrecs. No hi faltaren els batles de tots els pobles de la comarca de Manacor, com tampoc els caps de llista i regidors dels diferents ajuntaments.

En un discurs similar al que oferí dissabte a la nit en el sopar de Nadal de Palma, Jaume Matas es dirigí als assistents per animar-los recordant que el PP, amb 16.200 afiliats, és ara per ara «la major organització política i social de les Illes Balears». En aquest sentit, també va voler donar les gràcies a tots els simpatitzants, militants i afiliats de la Part Forana perquè «tot això que vivim és gràcies a vosaltres».

Moments abans havia intervingut com a amfitrió el batle de Manacor, Antoni Pastor, qui va dir que «aquells que intenten dividir i desprestigiar el partit no ho aconseguiran». I anà més enllà quan els va advertir que «el PP governarà durant molts anys». Tant Matas com Pastor recordaren la passada legislatura, en què governà el Pacte de Progrés, per destacar que el partit «mai no va perdre la confiança» malgrat que «la gent del partit era castigada i perseguida».

En un espectacular muntatge, els discursos foren seguits des de diferents punts mitjançant pantalles gegants. La festa acabà amb un brindis i una rifa que tingué com a premi especial un viatge a Cuba.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris