nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Mateu Matas guanya el primer premi del Segon Certamen de Gloses

Un públic nombrós omplí l'auditori Ses Cases des Mestres dissabte a vespre

L'auditori Ses Cases des Mestres de Santa Maria acollí dissabte a vespre el lliurament dels premis del II Certamen de Glosses de Santa Maria, organitzat per l'Associació de Pensionistes i Jubilats de la localitat, en el qual el jove de 23 anys Mateu Matas, de Santa Margalida, aconseguí el primer lloc per la seva glosa Un futur que no vull viure. Francesca Catalina Cabot, per Restaurant fideu fi, Serafí Guiscafré per Milans de caça i Antoni Galmés per Sa figuera des padrí, reberen el segon, el tercer i el quart premis de manera respectiva.

Entre el públic nombrós que omplia l'auditori Ses Cases des Mestres de Santa Maria, hi eren el president de S'Institut de Serveis Socials i Esportius, Antoni Serra; la batlessa de la localitat, Rosa Vich; i el president de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Santa Maria, Martí Bover. Tots gaudiren d'un acte presentat per la distingida Maria Isabel Pocoví.

Els accèssits foren per a Jordi Cloquell, Francesca Palou, Antoni Colomer i Maria Munar.

Després del lliurament dels premis i els diplomes s'inicià un combat de gloses mallorquines que començà a encalentir l'ambient i que provocà les rialles dels assistents, per les ocurrències dels protagonistes.

La darrera i esperada actuació va ser a càrrec del grup de Menorca format per Miquel Ametler, Pilar i Pelé, acompanyats pels sons d'un guitarró, cosa que dóna una vivor especial a les seves composicions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris