algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

El PSOE insta Emaya a recollir el fems de Palma amb cotxes elèctrics

El grup municipal proposa mesures per a la sostenibilitat d'empresa

El grup municipal socialista ha dissenyat una sèrie de mesures per fer més «sostenible, neta i sense renous» l'empresa municipal Emaya. Una de les iniciatives del PSOE a Palma apunta cap a la utilització de vehicles elèctrics en el servei de recollida del fems.

La proposta serà defensada per la regidora socialista, Maria Rosa Marquès, en el proper ple municipal. Ateses les dificultats de renovació de la flota d'Emaya amb vehicles impulsats per gas natural -entre un 20 i un 30% menys contaminants que els de gasoil-, la regidora creu que els vehicles elèctrics poden contribuir a una «mobilitat sostenible» en el municipi.

Antecedents
Marquès recordà que la iniciativa és conseqüència directa d'una altra d'aprovada el 24 de febrer passat, en la qual l'Ajuntament es comprometé a afegir-se a la lluita contra el canvi climàtic i a establir polítiques sostenibles que suposin la reducció de les emissions de gasos contaminants, el foment de l'eficiència i l'estalvi energètic, el desenvolupament de les energies renovables i l'impuls definitiu de la mobilitat sostenible.

La regidora socialista explicà que «conseqüentment amb el compromís adquirit per Cort, el grup municipal considera convenient introduir progressivament criteris de sostenibilitat energètica i reducció de renous». La mesura que proposa el PSOE és la implantació de vehicles que funcionin amb unes energies alternatives més respectuoses amb el medi ambient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris