nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

UM critica el PP i diu que just sap créixer «comprant la nostra gent»

Nicolau avisa que el seu partit continuarà sent «clau» a Mallorca

El secretari general d'Unió Mallorquina, Damià Nicolau, aprofità ahir el tradicional sopar de Nadal del seu partit per carregar durament contra els seus socis de govern, el PP, als qui acusà de no tenir «altra manera de créixer que comprant la gent d'UM». El dirigent afegí que en el 'cas Calvià' el PP ha fet un «flac favor a la democràcia».

Davant 1.200 persones, Nicolau assumí tot el protagonisme per l'absència de la presidenta Munar, que es recupera d'una intervenció quirúrgica.

En el seu discurs, el responsable advertí que al seu partit li surten «els números» i continuarà sent «clau» a Mallorca, que el PP perdrà la majoria absoluta a Palma el 2007 i que els populars, «encara que vulguin canviar la Llei electoral, no podran mantenir la majoria absoluta» a Balears.

Nicolau defensà la política de subvencions del Consell i atribuí a PP i PSM -també «als seus mitjans»- una «campanya de desprestigi» contra UM que atribuí al «nerviosisme» d'aquells a qui «no els surten els comptes». Finalment, criticà que l'Estatut no sigui «prioritari» per a PP i PSOE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris