algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Els veïns avisen Rodrigo de Santos que la lluita pel parc central continua

Li retreuen la seva «intransigència» davant el clamor ciutadà

La Plataforma pel Parc de les Vies avisà ahir el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, que tanmateix la lluita pel parc central continuarà i que el projecte serà una realitat a Palma.

 

El col·lectiu va retreure al regidor «la seva intransigència absoluta davant el clamor ciutadà» per la creació d'un projecte que el Partit Popular incloïa en el seu programa com a promesa electoral.

Àngels Fermoselle, portaveu de la plataforma, explicà que l'actitud «autoritària» i «poc dialogant» de l'equip de govern municipal no fa altra cosa que encoratjar-nos en la defensa dels nostres objectius, i afegí que «Rodrigo de Santos ni ens espanta ni ens desanima».

La plataforma entén que omplir de cotxes Jacint Verdaguer i els carrers adjacents, a més de frustrar la creació del parc, no farà res més que provocar un caos circulatori a la zona i a bona part de Palma. També considera que quan els responsables municipals entenguin que el seu projecte no és bo canviaran de parer. «No es pot estar donant sempre l'esquena als ciutadans i reconèixer les males accions (la destrucció del pont del tren, per exemple) quan ja no es pot fer res per solucionar-ho», afirmà Fermoselle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris