muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

ALM-UM vol descomptes en les taxes per potenciar l'embelliment urbà

Presenta un seguit d'al·legacions a les fixades pel pacte de govern


ALM-UM ha formulat un seguit d'al·legacions a les taxes presentades per l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor. Les al·legacions se centren sobretot en la necessitat de potenciar l'embelliment del nucli urbà.

Així, ALM-UM demana que la Sala estableixi bonificacions del 50% de la llicència d'obra en les intervencions centrades en la millora de façanes i d'un 25% en el cas dels establiments comercials «existents» per a tasques de reforma, modernització i millora. En la mateixa línia, proposen una bonificació del 25% en l'impost sobre béns immobles per als «situats dins el perímetre delimitat com a conjunt històric i artístic o bé inclosos en el catàleg municipal».

D'altra banda, en relació amb els preus de la piscina municipal, demanen un descompte del 25% en el cas de membres de famílies nombroses i per als majors de 65 anys.

Així mateix, ALM-UM considera insuficient la taxa de sis euros establerta per la Sala que hauran de pagar els establiments comercials pels carretons de compra abandonats al carrer, i demana que sigui de 20 euros.

Per acabar, reclamen una nova taxa que serveixi per sufragar les depeses ocasionades per la retirada de vehicles de la via pública i que inclogui el cost del seu transport i de la descontaminació posterior d'aquells.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris