algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un conductor borratxo s'estampa contra una casa a Santa Margalida

Hi quedà atrapat durant hores i en descobrir-lo estava sota els efectes de l'alcohol

89832

Una part de la casa de camp va quedar destrossada per l'impacte brutal del vehicle.

C. MORENO.

La Guàrdia Civil va rescatar i detenir ahir de matinada un conductor ebri que xocà amb una casa de Santa Margalida i en tomà una part. L'home quedà atrapat davall les runes, on fou descobert hores després.

L'estat en el qual quedà la caseta evidenciava la força de la col·lisió. L'hora en la qual es produí l'accident no s'ha pogut determinar, però quan el conductor fou descobert ja feia hores que estava atrapat davall les parets i les teules de la construcció.

A les 5.15 hores, una patrulla de la Guàrdia Civil que acabava el servei nocturn passà per aquell tram de carretera, a quatre quilòmetres de la sortida de Can Picafort, prop d'un conegut agroturisme. De cop i volta, els agents repararen en un detall sorprenent: una part d'un habitatge havia estat tomada per un cotxe que hi continuava encastat, amb els llums encesos. Travessaren els cinquanta metres de terreny entre la calçada i l'habitatge i comprovaren que a l'interior del cotxe s'hi movia una mà. Era el conductor, que demanava ajuda. No podia sortir perquè les portes estaven bloquejades i l'auxiliaren tot d'una.

L'home, que presentava signes d'embriaguesa, explicà amb dificultat que no era ell qui conduïa. La seva versió de l'accident no resultava gaire creïble, però els agents es varen veure obligats a cercar el presumpte segon ocupant. En total, hi participaren quatre dotacions de la Benemèrita i el personal d'una ambulància del 061 que s'encarregà d'atendre el ferit.

Durant mitja hora, proveïts de llanternes, realitzaren una batuda en un radi de 200 metres. Inspeccionaren també la caseta, deshabitada, i no hi trobaren ni rastre del misteriós desaparegut. Així, arribaren a la conclusió que era el jove trobat dins el cotxe qui el conduïa i que s'havia inventat aquella història perquè no el detinguessin. De la inspecció a la carretera se'n dedueix que xocà amb la barana metàl·lica de protecció, potser després d'haver-se adormit, i que a continuació travessà el sembrat per acabar xocant amb la caseta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris