nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Horrach proposa fer una secretaria general conjunta per aparcar la crisi

El president de Pimem es reunirà la setmana que ve amb els candidats

El president de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Francesc Horrach, proposarà una secretaria general compartida per tancar la crisi reoberta entre les diferents associaciacions sectorials.

Horrach espera mantenir la propera setmana una reunió amb els dos candidats, el seu Gabriel Moragues, de l'Assocació del Taxi, i el presentat per les sectorials opositores, Antoni Mas, de l'Associació de Pedreres.

El president de Pimem no vol que l'elecció d'un secretari general que seria de transició, perquè està previst que es convoquin eleccions en el primer trimestre de 2006, aturi el procés de canvi de model i de redacció d'estatuts prevista. És per això que proposarà que els dos candidats comparteixin la secretaria durant uns mesos.

La reunió de la junta directiva de Pimem de dijous va tornar a deixar clar que la crisi dins la patronal no està tancada. Els presidents de les associacions sectorials opositores acusaren Horrach d'incomplir els acords assolits en la darrera reunió, entre els quals hi havia el nomenament per consens de Fernando Rubio de Greepels com a secretari general.

Dijous el president de Pimem va mantenir el nomenament de Moragues com a secretari. Tot i que la junta va rebutjar la iniciativa, la proposta va generar un gran malestar entre els contraris a Horrach i tornà a posar la crisi damunt la taula.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris