lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Qualsevol cosa és negociable per Cort, llevat d'un parc a les Vies

Els veïns reclamen una «mesa de diàleg» per parlar de Jacint Verdaguer

Qualsevol cosa és negociable, llevat de fer un parc a Jacint Verdaguer. L'equip de govern ho deixà clar ahir després que la Plataforma de les Vies lamentàs la seva «manca de diàleg i excessiva improvisació» un any després de començar-hi les obres. Els veïns de les Vies reclamen una mesa de diàleg per abordar l'ordenació en superfície del corredor ferroviari i Cort l'anuncia per devers febrer de 2006.

La portaveu de la plataforma veïnal, Àngels Fermoselle, i el portaveu del GOB, Miquel Àngel March, feren ahir una valoració de la campanya duita a terme a favor del parc central. Fermoselle explicà que «el PP ha actuat amb improvisació perquè a darrera hora es canvia l'estació provisional del tren; amb manca de diàleg perquè no s'escolta els plantejaments socials; amb poc respecte al patrimoni perquè esbuquen el pont del tren i amb manca de compliment de la normativa d'horari de les obres del tren».

A banda de «la destrucció de zones verdes com el parc de les Estacions i el parc de Son Forteza», Fermoselle assenyalà que «allò més greu és la pèrdua del diàleg i del consens. Per aquest motiu instam l'equip de govern de Cirer a convocar la mesa de diàleg per dialogar de bon de veres» sobre el futur de la urbanització de Jacint Verdaguer.

Tanmateix, el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, deixà clar ahir que «tot és negociable, llevat de fer un parc sobre el corredor ferroviari». És a dir, l'Ajuntament no té previst modificar el seu projecte d'ordenació de superfície de Jacint Verdaguer, amb quatre carrils per als vehicles i un bulevard per a vianants a la vorera, tot i que la plataforma demanà la suspensió del projecte. Fins el proper mes de febrer, veïns i Cort no debatran aquest tema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris