algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Fortes crítiques veïnals per les noves construccions de Son Mas

Els afectats demanaren una reunió amb l'Ajuntament per cercar solucions

«Es modificaran les Normes Subsidiàries a Son Mas?». Així s'encetà, per part d'una afectada, un polèmic debat entre veïns i Consistori sobre el conveni urbanístic que l'Ajuntament vol dur a terme amb una promotora que li permetrà construir un total de 28 habitatges i 24 locals d'uns 100 metres quadrats. Els veïns del carrer Solleric mostraren les seves fortes crítiques a les futures construccions en aquest carrer i asseguraren que «ens hem sentit frustrats i desemparats per part de l'Ajuntament», segons un veí.

D'altra banda, una representació de les 67 famílies perjudicades que assistí al ple, demanà a l'Ajuntament una reunió amb els membres polítics d'Alaró i els veïns de la zona per estudiar possibles al·legacions per presentar al projecte i cercar solucions al problema. Amb aquesta reunió els afectats volen aconseguir que les noves cases es construeixin a peu de carrer i no elevades com preveu el projecte. «Així només en surt beneficiat el promotor que pot construir damunt un mur, però la resta de veïns quedam enclotats. A més, al final del carrer hi ha dues cases que estan a peu de carrer i no ens serveix que ens diguin que ara no es poden fer», digué un veí. Ell mateix afegí que «volem una construcció amb seny, no volem sortir de les nostres cases i trobar la part de darrere de les dels veïns de davant que, a sobre, estan damunt un mur, fet que causa un gran impacte visual».

Per la seva part, el batle Miquel Deyà digué que «les solucions que podem donar són mínimes. El que no podem fer és negar-nos ara que la promotora construeixi els nous habitatges». Així i tot, Deyà accedí a fer una reunió amb els veïns i l'Ajuntament «amb la condició que també véngui un equip jurídic i arquitectònic que ens assessori i estigui disposat a redactar un informe després de la reunió».

El regidor d'Urbanisme, Antoni Rebassa, assegurà que «les Normes Subsidiàries donen la possibilitat de fer les construccions damunt els terrenys i no ens hi podem oposar perquè ens arriscam que el promotor ens posi un contenciós». A això Deyà manifestà que «podem demanar als partits al Consell que votin en contra de les Normes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris