lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El propietari des Fangar té fins demà per obrir quatre camins

Tots els decrets signats pel batle fan referència a vies de la finca

J.M.SASTRE.Manacor.
El batle de Manacor, Antoni Pastor, firmà despús-ahir quatre decrets mitjançant els quals requereix al propietari des Fangar, Peter Eisenmann, que obri «voluntàriament» i en un termini de 48 hores quatre extensos camins de la finca. El batle adverteix que en cas de no fer-se efectiva l'obertura de les vies, es procedirà a l'inici de l'expedient de recuperació d'ofici.

El requerit en els quatre decrets és l'empresa Bonarms SA, explotadora agrícola de la finca i propietat del multimilionari alemany. Eisenmann va rebre ahir a les 12.20 hores els requeriments, amb la qual cosa té fins demà a la mateixa hora per acatar el decret de Batlia ja que, en aquest cas, els dies que es compten són naturals i no hàbils.

Curiosament, el termini expira dues hores després de l'inici de l'excursió pels camins públics des Fangar que ha organitzat la plataforma. En qualsevol cas, i segons ha pogut saber aquest diari, el propietari des Fangar té la intenció de no impedir el pas dels excursionistes diumenge. Per això, la comprovació de si ha acatat el requeriment del batle s'haurà de fer més endavant.

Els camins des Fangar que ha ordenat obrir el batle són: el des Fangar a Son Macià, el camí de Son Prohens fins a l'encreuament de la carretera de Porto Cristo a Portocolom i la carretera de Cala Murada, el camí de Son Prohens fins a la carretera de Porto Cristo a Felanitx i el camí de Son Prohens fins a l'encreuament de la carretera de Porto Cristo i la carretera de Cala Domingos.

De moment, Pastor no ha signat cap altre decret perquè dels sis anunciats dijous passat, dos contenien deficiències tècniques que s'han d'esmenar. Els serveis tècnics continuaran obrint expedients de vies tancades que seguiran el mateix procés que les des Fangar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris