nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Unes 60 persones es beneficien del pla sociolaboral de l'Ajuntament

El programa DUCO fomenta l'ocupació amb feines d'interès general

Devers 62 s'han beneficiat del pla sociolaboral de l'Ajuntament de Palma. Es tracta del programa Duco, una iniciativa que desenvolupa l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina (Imfof) amb la col·laboració del SOIB i que contribueix a millorar el present i el futur de les persones desocupades a través de serveis d'interès públic.

El regidor de Treball, Economia i Comerç, Sebastià Sansó, i la directora del SOIB, Pueyo Pons, presidiren ahir la cloenda de l'esmentat programa. A les Balears, actualment es desenvolupen 92 programes d'aquestes característiques per a la inserció de devers 600 persones, tots ells coordinats per la Conselleria de Treball i emmarcats a l'àmbit de la col·laboració del SOIB amb les corporacions locals. El pressupost global és de cinc milions d'euros.

El programa Imfof Duco 2005 s'inicià el mes de juliol. Sebastià Sansó explicà que «es tracta d'una iniciativa laboral en el municipi de Palma amb un doble objectiu: contribuir a millorar el present i el futur laboral de persones desocupades i, al mateix temps, desenvolupar una sèrie de serveis d'interès públic a benefici de tota la ciutadania».

El regidor de Treball destacà que de les 62 persones que hi han participat, el 63% són dones. «Un col·lectiu laboral que cal potenciar encara més per qüestions d'igualtat, però també pel paper que tenen atribuït com a pilar de futur per a la nostra societat», afegí Sansó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris