algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El propietari des Fangar rep una carta anònima amb amenaces cap al batle

Pastor demanarà una investigació de la missiva, «que diu que volen dur-me a presó»

98098

El batle de Manacor comentà part del contingut de la carta però no la va fer pública per complet.

J.M.SASTRE.

J.M.SASTRE.Manacor.
El propietari des Fangar, Peter Eisenmann, ha rebut una carta anònima d'un foli i mig d'extensió a través de la qual els autors titllen el batle de Manacor de «corrupte» a la vegada que acusen el regidor del PP, Antoni Sureda, i la seva família de «tenir interessos particulars» en el tancament dels camins públics.

Antoni Pastor va fer públic ahir el contingut de només part de la missiva perquè «afecta altres persones». Pel batle, la part més greu de la missiva és al final, on els autors s'identifiquen: «Qui som nosaltres? El nostre únic objectiu és treure defora el senyor Pastor i, si es pot, ficar-lo a la presó».

Pel batle, aquesta darrera asseveració demostra «la nostra tesi que no hi ha voluntat de solucionar el tema dels camins públics», en referència que aquesta carta hagi aparegut precisament quan l'equip de govern va decidir fer complir el catàleg de camins públics.

Davant aquesta situació, el batle va informar que posarà el cas en coneixement del jutge perquè «hi ha uns límits que s'han de respectar. Malgrat que va ser enviada per fax i sense report d'activitat, crec que es podrà investigar», apuntà el batle.

Pastor titllà la situació de «lamentable» i «com a persona que un dia deixaré de ser batle em vull defensar perquè es vegi com juguen aquests feixistes (perquè feixistes n'hi ha d'esquerres i de dretes) que volen llevar d'enmig una persona pública».

En aquest sentit, el batle considera que s'ha utilitzat la polèmica dels camins públics com a «eina de desgastament cap a Antoni Sureda, cap a l'equip de govern i cap al batle». Sobre el contingut complet de la missiva, Pastor afirmà que «el faré públic quan arribi el moment» i encara que va dir que tenia les seves sospites sobre l'autoria, declinà fer cap declaració sobre la qüestió.

Aquesta carta ha sortit a la llum dies abans de l'excursió pels camins públics des Fangar que la plataforma i altres entitats col·laboradores han organitzat per a aquest proper diumenge. El batle Pastor, en aquest sentit, digué que «jo respect la gent que hi acudirà» i afegí que «només esper que aquesta excursió transcorri amb total ordre, civisme i que es respecti la propietat que travessa el camí», apuntà el batle Pastor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris