nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El Govern es planteja crear un pla d'emergències per a la localitat

Els veïns reclamen tenir parc de bombers propi i servei d'ambulància

La Conselleria d'Interior del Govern estudiarà la possibilitat de crear un pla d'emergències per al terme municipal de Son Servera que suposaria disposar d'un parc de bombers propi i un servei d'ambulància, davant les reivindicacions veïnals i municipals que s'han fet.

Així es va plantejar en el transcurs de l'acte que es va desenvolupar dimecres a la nit a Son Servera dins la campanya «Volem escoltar a tothom, volem parlar amb tothom», que el Partit Popular està desenvolupant a tots els municipis de les Illes.

A aquest acte, al qual assistiren un centenar de persones, es comptà amb la presència de la consellera de Presidència, Rosa Puig, el responsable d'esports de s'Institut, Antoni Palerm, i el batle de Son Servera, Damià Ripoll.

Puig es va comprometre a traslladar a la Conselleria d'Interior i en concret al director general d'Emergències, la possibilitat de crear aquest pla davant la preocupació que manifestaren alguns veïns.

«Estam molt enfora de Manacor», explicà Ripoll, qui va afegir que «hi ha vegades en què les cobertures, tant de bombers com de trasllats sanitaris, es torben massa. Per això seria positiu poder disposar d'aquests serveis dins el nostre terme municipal».

Així per la seva banda, la consellera de Presidència va anunciar que «traslladarem aquest cas a la Conselleria d'Interior i en concret al director general perquè l'estudiï i tracti de trobar una solució definitiva a aquest assumpte».

D'altra banda i també integrada en el disseny d'un futur pla d'emergències per al municipi, es parlà de la possibilitat de crear un tallafocs a la Costa dels Pins com a protecció en cas d'incendis. Puig també va adquirir el compromís de traslladar aquesta qüestió al conseller de Medi Ambient del Govern, perquè estudiàs el cas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris