algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

L'Ajuntament eliminarà la zona blava de l'avinguda Reis Catòlics

La mesura es pren a causa de les queixes dels veïns i comerciants

L'Ajuntament d'Inca ha decidit eliminar la zona blava de l'avinguda Reis Catòlics, que havia estat inclosa a la darrera modificació de l'ORA, després d'haver consultat amb els tècnics de la Policia Local i haver realitzat una enquesta entre els comerciants i els residents de la zona.

La mesura s'anuncia dues setmanes després que els veïns i comerciants de la zona presentassin a l'Ajuntament unes 420 signatures demanant la retirada de l'ORA a l'Avinguda exposant que des que s'ha de pagar ningú no aparca i que aquest fet fa que es col·lapsin les vies limítrofs.

Entre d'altres coses, els veïns i comerciants que presentaren aquesta petició es queixaven de la deixadesa municipal amb l'espai de Reis Catòlics. «No comprenen la posició dels nostres representants municipals que, a més d'apujar-nos els imposts i de no fer cap actuació urbanística a l'Avinguda, que està en un estat lamentable, ens obliguen a gratar-nos les butxaques a l'hora d'aparcar els nostres vehicles», explicaven en el full de firmes. L'Ajuntament d'Inca informà ahir que el canvi afectarà prop de 50 places d'estacionament, que es tramitarà de manera immediata i es durà a aprovació al ple ordinari d'aquest mes.

Cal recordar que la implantació de la zona ORA a tota l'avinguda Reis Catòlics es dugué a terme a finals del mes de juliol passat per compensar d'alguna manera l'empresa concessionària arran de la pèrdua de prop de 200 places d'estacionament de pagament per les obres que estan en marxa al mercat cobert i de la zona de Crist Rei d'Inca, prop de l'estació.

En qualsevol cas, els afectats llavors ja demanaren que la implantació de l'ORA anàs acompanyada d'un pla de dinamització de tota l'àrea de Reis Catòlics, que implicaria un projecte de rehabilitació del passeig central de l'avinguda, on darrerament s'estan instal·lant molts comerços i botigues.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris