algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

L'oposició critica el batle per permetre l'endeutament de la Sala

Lluís Socies (PSOE) consolida el debat anual sobre l'estat del municipi

«Vostè i jo no vivim al mateix poble, ha aconseguit subvencions que deixen sa Pobla endeutada durant quatre legislatures. Vostè és en Toni al País de les Meravelles. No té credibilitat i en 30 mesos no ha estat capaç de consensuar cap tema amb l'oposició». Així de dur es mostrà el portaveu del PSOE, Lluís Socies, amb el batle de sa Pobla, Antoni Serra Mir (PP), en el debat sobre l'estat de sa Pobla, una cita anual de la política local que el regidor socialista ha aconseguit consolidar.

L'endeutament, la manca de transparència, les adjudicacions a dit i l'elevat nombre d'assessors al Consistori foren les principals crítiques que l'oposició féu al batle, el qual s'intentà defensar. «Tot el que faig és legal i en els darrers anys sa Pobla ha aconseguit una quantitat de subvencions sense precedents. No m'acusin de ser poc transparent perquè responc a tot. Considero que ho fem bé, molt bé, tot i que no ho fem perfecte», digué.

Serra contestà les acusacions sobre el seu caràcter poc democràtic explicant que en les decisions urbanístiques ha escoltat tothom. «Si just escoltés l'oposició estaria anestesiat perquè sempre diu el mateix», afegí.

El regidor d'Hisenda, Antoni Serra Comes, restà importància a l'endeutament i aclarí que el suporta el consorci autònom format per l'Ajuntament i el Govern. Per restar pes a les crítiques, Serra mostrà també un estudi del Consell en el qual apareix sa Pobla com un municipi amb una pressió fiscal mitjana però amb una gran inversió per habitant. «Són unes dades contundents», puntualitzà.

Independents per sa Pobla es mostraren especialment crítics amb la manca de transparència i el regidor del PSM acusà el batle d'haver-se contagiat de les «mentides» de l'anterior batle, Jaume Font. Una acusació que originà l'enfrontament amb el batle. Fiol, ja nerviós, al final abandonà la sala.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris