muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'ensorrament d'un sostre provoca greus danys en una casa de Llubí

L'única llogatera de la casa no hi era i l'accident no provocà ferits

E.L.V. palma.
Un habitatge hagué de ser desallotjat ahir migdia a Llubí a causa de l'ensorrament d'un sostre. L'accident va provocar que el menjador d'una planta baixa ubicada en el número 22 del carrer Creu quedàs totalment tapat per les runes.

L'única llogatera de l'habitatge, una al·lota jove, ja havia alertat el casolà que al sostre de la seva casa s'havia produït un gran «cruixit» feia bastant de temps, per la qual cosa temia per la fermesa de l'estructura. Ahir dematí, la jove va marxar de casa i pocs minuts després del migdia el sostre cedí i provocà un gran terrabastall i un enorme núvol de pols.

Alguns dels veïns se'n van assabentar i tot d'una van pensar que s'havien produït danys personals, per la qual cosa avisaren la Policia Local de Llubí i els bombers del Consell. Un vehicle del parc d'Inca arribà pocs minuts després i constatà que no hi havia ningú dins l'habitatge en el moment dels fets, i per tant no hi havia víctimes, i que la casa es trobava buida en el moment de l'ensorrament, encara que els danys materials eren molt importants i per això optaren per desallotjar l'habitatge.

Finalment, una hora després d'arribar al lloc, varen acabar la seva tasca i varen tornar al parc. Ahir horabaixa, alguns familiars de la jove anaren a la casa per comprovar l'abast de les destrosses, que eren visibles des del carrer.

La inestabilitat de les vigues de la casa, que segons sembla estaven deteriorades per la humitat, podria haver estat la causa del succeït. Ara s'espera que durant els pròxims dies els tècnics revisin l'habitatge per estudiar l'estat en el qual ha quedat l'edifici després d'aquest ensorrament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris