algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Bauzà fa una crida a la protecció del patrimoni i el medi ambient

El president de les agències de viatges tancà el sopar de l'Associació

«El repte del segle XXI és continuar creant riquesa sense destruir més el nostre patrimoni i medi ambient». Així de rotund es mostrà el president de l'Associació d'Agències de Viatges (Aviba), Jaume Bauzà, durant la seva intervenció en el sopar anual de la patronal.

En aquest sentit, Bauzà afegí que la riquesa natural i cultural de les Illes no pot quedar en mans de les anomenades forces del mercat, «que freqüentment beneficien uns pocs en detriment de molts». I continuà la seva intervenció afirmant que els èxits del turisme s'han aconseguit quan el sector i la societat civil han treballats junts per aconseguir els mateixos objectius.

El sopar d'Aviba reuní representants del món polític i turístic de les Illes, entre ells el conseller de Turisme, Joan Flaquer, que en el seu discurs féu un balanç positiu del que ha estat la temporada 2005. A pesar d'això, afirmà que encara que sembla que s'ha produït un canvi de tendència, el repte és continuar afrontant les noves exigències de la demanda turística.

Els premis
Durant la gala, l'Associació va obsequiar amb diverses plaques a alguns agents de viatges, com ara Rosario Tejedor, de Pons Sans; José Peris, de Viajes Martour; Rafel Nadal, de Viajes Fram; i Simó Ferragut, així com l'Institut de Qualitat Turística, l'Ibatur i José Luis Ballester, director general d'Esports.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris