nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Pastor nega el casal d'ONG a l'entitat contrària a l'explotació d'estrangers

La Conselleria explica que l'objectiu de l'entitat no era parlar de cooperació

La Conselleria d'Immigració i Cooperació, que regeix Encarnación Pastor, ha negat la cessió del casal d'ONG Espai Solidari a l'Assemblea contra l'Explotació Laboral d'Immigrants perquè l'ús del local «només s'autoritza per parlar de cooperació».

Aquest fou l'argument emprat per la directora general de Cooperació del Govern, Magdalena Contestí, per explicar per quin motiu l'Assemblea contra l'Explotació Laboral d'Immigrants no es podrà reunir avui al Casal d'ONG.

L'entitat, que dimarts va aplegar unes 200 persones en una manifestació, feia comptes citar avui les associacions, els sindicats i els partits polítics que la componen (tots d'esquerra) per fer una valoració de les mobilitzacions realitzades fins ara i dissenyar una estratègia per sensibilitzar la població, i les institucions, de la importància de protegir els drets dels treballadors immigrants. A més, un dels objectius de l'assemblea és aconseguir la readmissió de tres treballadors africans que feien feina per una empresa subcontractada per l'Administració.

Per la seva part, Pastor va assegurar que «he fet tot el possible» pels immigrants que no han estat readmesos per aquesta empresa. En aquest sentit, la consellera va assegurar que «em vaig adreçar al conseller de Treball i vàrem contactar amb l'empresa pública que subcontracta aquesta companyia i he rebut una comunicació en què es deia que ja hem fet tot el que podíem fer, que ara només queda la via de magistratura».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris