muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Govern donarà 575.000 euros per a senyals de rutes ciclistes

Transcorren per Calvià, Marratxí, Llucmajor, Santa Maria i Campanet

El Govern balear, a través de la Conselleria de Turisme, invertirà 575.000 euros en la senyalització de 102 quilòmetres de noves rutes cicloturístiques que discorren per diverses carreteres secundàries dels municipis de Calvià, Andratx, Llucmajor, Marratxí, Santa Maria i Campanet, segons consta en els convenis de col·laboració subscrits ahir entre el conseller Joan Flaquer i els batles dels municipis esmentats.

Flaquer va informar que la majoria dels convenis inclouen millores en la senyalització de les rutes cicloturístiques, encara que en el cas de Campanet, també inclourà el condicionament del camí Vell de Pollença, la continuació de les sendes que comuniquen amb Selva i Inca i un recorregut interior pel municipi.

Els convenis s'emmarquen dins el Projecte de Rutes Cicloturístiques de Balears de l'Institut d'Estratègia Turística (Inestur), iniciat el 2004.

Segons va explicar Flaquer, aquest Govern ha invertit en dos anys de legislatura 6,5 milions d'euros, que s'han materialitzat en 382 quilòmetres de rutes cicloturístiques, dins un sector que aquest any ha motivat la visita d'uns 100.000 turistes, amb un volum d'ingressos de 70 milions d'euros. El conveni preveu fer actuacions a les zones de Peguera, Santa Ponça, Palmanova, coll de sa Creu, s'Arracó, Port d'Andratx, Sant Elm, cap de sa Mola, Camp de Mar, la carretera del Cap Blanc i també entre Sant Jordi i Santa Maria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris