algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Les obres del passeig per a vianants de Caimari estaran a punt el proper setembre

Les obres de canalització del torrent de sa Mosquera, que passa per tota la carretera de Selva a Caimari, i la posterior construcció d'un passeig per a vianants que unirà el petit llogaret amb el cementiri de Selva, estaran a punt a principis del proper mes de setembre.

Les actuacions, que començaren just després de la popular i coneguda Fira de s'Oliva de Caimari, realitzada el passat 20 de novembre, consisteixen en la canalització d'uns 743 metres del torrent, encara que es mantindran els accessos a les finques. El passeig per a vianants tindrà uns 625 metres de longitud i una coberta de llistons de fusta, i al seu darrer tram es construirà un compartiment de formigó forjat. També està previst que es construeixi un mur de pedres per separar el passeig de la carretera.

La construcció del passeig per a vianants i l'actuació al torrent de sa Mosquera és una reivindicació històrica per part dels veïns de la localitat ja que es donarà una continuïtat al camí que actualment arriba fins al cementiri i se solucionaran els problemes de petites inundacions a la carretera a causa que la capacitat d'evacuació del torrent és insuficient.

El cost de les obres, que puja a un total de 996.066 euros, és assumit en la seva totalitat per la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear «perquè es tracta d'una actuació en un torrent que és competència de la Conselleria», segons paraules del batle pedani de Caimari, Pere Seguí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris