nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Les Balears celebren els deu anys d'ajuts a la solidaritat de Sa Nostra

Les institucions i les més de 200 entitats beneficiàries agraeixen l'esforç


Els representants de les tres màximes institucions de les Balears -el Govern, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma- i bona part de les més de 200 entitats que s'han beneficiat dels 830 projectes socials subvencionats per Sa Nostra, celebraren els 10 anys de solidaritat de l'entitat.

Hi assistiren el president de Sa Nostra, Llorenç Huguet; el director generant de la Fundació, Andreu Ramis; el director general de Sa Nostra, Pere Batle; la vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estaràs; el president de S'Institut -òrgan lligat al Consell-, Antoni Serra; la regidora d'Afers Socials de Cort, Margalida Ferrando; la directora general de Cooperació, Margalida Contestí; el director de l'Oficina de Defensa del Drets del Menor, Òscar Rul·lan; i la delegada provincial de les Filles de la Caritat, Dolors Pons Tutzó, entre moltes personalitats més de la cultura i de l'acció social.

L'ocasió s'ho pagava, ja que en deu anys 160.000 persones s'han beneficiat dels 4,4 milions d'euros concedits en subvencions per l'entitat.

Precisament, segons explicaren els seus dirigents, la convocatòria d'ajudes per a projectes solidaris, pionera a les Balears, «va néixer amb la voluntat de detectar les necessitats reals de la nostra societat i d'oferir-hi respostes adequades de manera efectiva i eficaç». Durant aquesta dècada, la Fundació Sa Nostra ha atorgat subvencions per a plans destinats a millorar la qualitat de vida de la infància i la joventut en situació de risc d'exclusió; dels malalts crònics; dels marginats i exclosos socials; de les persones amb discapacitat i de la gent gran en situació de desatenció.

D'altra banda, segons recordaren els responsables de la institució, la convocatòria ha permès el creixement i el naixement de moltes entitats socials i la seva edició, mantinguda any rere any, «l'ha convertida en un punt de referència per al tercer sector a l'Arxipèlag i ha permès donar suport de manera no puntual a projectes que ho requerien».

Per acabar, recordaren que aquestes ajudes permeten a Sa Nostra «retornar a la societat una part dels beneficis obtinguts a partir de la confiança mostrada pels clients».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris