nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Nova Santa Ponça continua en mal estat cinc mesos després de la seva recepció

L'Ajuntament ha de corregir les deficiències a les urbanitzacions de la família Nigorra

92102

La majoria de voravies són plenes de vegetació o es troben en mal estat.

P.A.M.


El nucli residencial Nova Santa Ponça encara no està en les condicions desitjades. Les presses mostrades pel batle de Calvià, Carlos Delgado -PP-, a fi d'aprovar per juliol la recepció municipal de les urbanitzacions de la família Nigorra, s'han esvaït a l'hora de solucionar les dificiències milionàries que presentaven i encara presenten tant els seus carrers com les seves voreres.

Cinc mesos després que Delgado utilitzàs el vot del trànsfuga Joan Thomàs, exedil d'Unió Mallorquina, per aconseguir que l'Ajuntament de Calvià es fes càrrec de remeiar les mancances que mostren les urbanitzacions propietat de la família Nigorra i del seu manteniment; tant l'avinguda Santa Ponça com la majoria dels carrers que hi desemboquen encara presenten un aspecte d'allò més deficient.

I és que, com pogué comprovar ahir mateix aquest diari, la tempesta política desfermada al Consistori calvianer aquest estiu arran de la polèmica recepció del nucli de Nova Santa Ponça, no ha evitat en principi que els nuclis residencials en qüestió ofereixin ara com ara un paisatge de calçades amb una gran quantitat de clots i voreres alçades i, sobretot, plenes d'herba.

En aquest sentit, el nou responsable de l'àrea municipal de Manteniment, Bartomeu Bonafè -PP-, reconegué també ahir a aquest rotatiu que el gruix de les actuacions encaminades a posar-hi remei encara no s'ha iniciat.

Per acabar les seves declaracions, el mateix responsable municipal explicà que de moment tan sols s'han adequat algunes zones enjardinades, s'han reparat alguns fanals i s'ha asfaltat qualque carrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris