muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La Fundació del Castell acceptarà donacions d'entre 30 i 2.000 euros

Es presenta al poble la Comissió d'Amics i Patrocinadors del Castell

Particulars i empreses podran efectuar donacions d'entre 30 i 2.000 euros per al manteniment i les obres que es duguin a terme a l'antiga fortalesa d'Alaró. Així ho explicà dilluns a vespre el conseller de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Borràs, durant la presentació al poble de les novetats sobre l'adaptació dels estatuts de la Fundació del Castell a la Llei de fundacions.

De la mateixa manera, la reunió serví per presentar al públic la nova Comissió d'Amics i Patrocinadors de la Fundació del Castell, la finalitat de la qual és que els alaroners es puguin implicar en la conservació de l'emblemàtic monument. Ara queda pendent el nomenament del president de l'entitat, que tindrà veu en les reunions de la Fundació, integrada pel Consell de Mallorca, l'Ajuntament d'Alaró i la Parròquia.

En aquest sentit, el conseller Borràs assenyalà que «el poble d'Alaró hi té representació amb voluntaris, o bé a través d'aportacions econòmiques». Així mateix, destacà que durant la reunió alguns assistents ja es mostraren interessats en una participació econòmica: «D'entrada ja disposam de devers 5.000 euros per al castell».

Les obres que es duen a terme per millorar el refugi de l'antiga fortificació es tornaren a reprendre dilluns i es preveu que finalitzin abans que acabi aquesta legislatura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris