lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La piscina es torna posar en marxa després de dos anys de paralització

El PSOE demanà la dimissió de l'edil d'Urbanisme per «incoherència»

Les obres de la polèmica piscina climatitzada de Capdepera s'han reprès després de més de dos anys de romandre aturades. El ple de dilluns a la nit va aprovar finalment la modificació del projecte amb els vots a favor de l'equip de govern (PP-Es Grup), UCAP i PSOE, i els vots en contra del PSM i EU-EV.

La piscina, des dels seus inicis, ha estat marcada per la polèmica. Projectada per l'equip de govern anterior (UCAP-PSOE), les obres s'iniciaren a finals de la legislatura passada. Poc temps després es varen haver de paralitzar ja que es va descobrir que els terrenys on s'havia projectat no eren aptes per suportar una cimentació d'aquestes característiques. Per això es va haver de fer una modificació del projecte que fins dos anys després no s'ha aprovada.

La piscina té un pressupost de 2,4 milions d'euros. «Aquest és un pressupost real perquè contempla partides que abans no hi eren incloses. Tot i que el pressupost hagi apujat un 4,5% més, si haguéssim executat l'anterior projecte s'hagués disparat molt més», va manifestar el batle, Joan Ferrer.

El portaveu del PSOE, Fernando Peñalver, va demanar al tinent de batle, Antoni Muntaner (EsGrup), la seva dimissió. «A la passada legislatura, quan votàrem aquest projecte digueres que, si estaves a l'equip de govern, no consentiries que es fes. Si votes a favor has de presentar la teva dimissió per incoherència».

Muntaner va respondre que «no estem parlant del mateix projecte. Nosaltres hem fet un estudi de viabilitat, s'han inclòs totes les partides i si s'ha demorat ha estat per mor de les errades tècniques del vostre projecte».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris