muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El Consell delimitarà els jaciments de Son Real per preservar-los

La petició de declarar la zona Bé d'interès cultural es resoldrà pel gener

E.B.Santa Margalida.
El departament de Patrimoni del Consell de Mallorca està treballant per delimitar els diferents jaciments arqueològics que existeixen a la finca de Son Real, al terme municipal de Santa Margalida, per garantir així la seva conservació.

Així ho explicà ahir el conseller Bartomeu Vicens a una delegació de membres del Grup d'Ornitologia Balear (GOB) i de la plataforma Son Real no té preu que es desplaçà fins a la seu del Consell de Mallorca per interessar-se pel grau de protecció de la finca i conèixer l'estat en què es troba la sol·licitud d'un interès general per la construcció d'un camp de golf amb oferta complementària a aquesta finca.

Tonina Siquier, del GOB, explicà una vegada acabada la reunió que «l'encontre ha estat esperançador, encara que no del tot clar». Siquier informà que «el conseller ens ha dit que possiblement a finals de gener ens podrà donar una resposta a la petició que vàrem presentar el passat mes de febrer per la declaració de Bé d'interès cultural de tota la finca de Son Real».

«Hem vist el conseller Vicens molt sensibilitzat amb el tema del patrimoni i encara que no ens ho ha volgut assegurar, és molt possible que la tramitació de la petició de Bé d'interès cultural es resolgui molt abans que la sol·licitud d'interès general per construir el golf i un hotel amb 11 edificis», afegí Siquier.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris