lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

L'Ajuntament estrena imatge per augmentar el sentiment de poble

«Marratxí, un per a tots», serà el nou eslògan que acompanyarà l'escut

Un escut modernitzat, nous colors i un eslògan per unificar tot el municipi. Aquestes són les característiques principals de la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Marratxí amb la qual s'unificarà i reglamentarà a partir d'ara la representació de la seva identitat cap a la ciutadania. Fins ara l'Ajuntament utilitzava fins a quatre escuts diferents en la seva comunicació exterior. La nova imatge presenta un únic escut, modernitzat, i amb uns colors corporatius fixos que seran el blau, el daurat i el morat.

En aquesta nova imatge, elaborada a partir del treball de l'estudi de disseny gràfic Doctor Marí, s'afegirà l'eslògan «Marratxí, un per a tots». Aquest eslògan respon al fet que, així com s'explicà ahir a la presentació, la creació d'aquesta nova imatge corporativa té com a objectiu principal facilitar la identificació de l'Ajuntament per part dels ciutadans i augmentar el seu sentiment de pertinença al municipi, un sentiment que es veu dificultat a Marratxí per la gran dispersió geogràfica que existeix i els nombrosos nuclis de població existents.

La nova imatge corporativa tindrà una implantació global en totes les àrees de l'Ajuntament de Marratxí: papereria, publicitat, senyalització, promoció o vehicles municipals, entre d'altres elements. Els responsables de la nova imatge explicaren que és molt important la implicació de tot el personal municipal per aconseguir una implantació efectiva i per aquest motiu s'ha repartit entre tots els treballadors un manual amb aquest objectiu.

El batle de Marratxí, José Ramón Bauzà, expressà la seva satisfacció per la creació d'aquesta nova imatge, pel caràcter de modernització i unificació que implica. «Consideram que s'aconsegueix modernitzar la nostra imatge mantenint la representació tradicional i ens permet ser fàcilment identificables cap als ciutadans». Bauzà insistí que tots els serveis municipals s'implicaran a partir d'ara en la implantació de la nova imatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris