nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Cort rectifica i estudia reconstruir el pont del tren al lloc on estava

L'equip de govern assumeix l'error i el que digui la Comissió del Centre Històric

L'equip de govern del PP a l'Ajuntament de Palma admet ara que s'equivocà en la manera de fer i actuar -horaris i mitjans- en l'anomenat «cas pont». Alhora, els conservadors anuncien que «acataran» qualsevol indicació de la Comissió de Centre Històric sobre la reconstrucció de l'obra de Gaspar Bennàzar. «Si ha de quedar allà on era, així es farà», manifestà ahir el tinent de batle d'Urbanisme, Javier R. de Santos.

Després del crispat ple extraordinari celebrat divendres passat i de l'estirada d'orelles de la batlessa de Palma, Catalina Cirer, al tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Àlvaro Gijón, per la seva actitud bel·ligerant amb els veïns de Jacint Verdaguer, Cort sembla voler rectificar i baixar la tensió acumulada. «Hem comès alguns errors en el passat, la nostra manera d'actuar no ha estat l'adequada. Tomar el pont de matinada i sense avisar no era allò més correcte, fins i tot la maquinària que es va fer servir era desproporcionada», reconegué.

El responsable municipal d'Urbanisme també admeté que l'Ajuntament no havia mostrat «prou sensibilitat» amb els afectats per les obres del parc de les estacions i del corredor ferroviari. «Cap ciutadà està obligat a aguantar més enllà del que es pot considerar allò mínimament exigible. Vetllarem pel compliment estricte dels horaris i, si cal, enviarem la Policia Local a aturar les obres», manifestà Javier Rodrigo de Santos.

Quant a la reconstrucció del pont, De Santos fou taxatiu: «Acatarem la decisió de la Comissió de Centre Històric; i si l'hem de tornar fer en el mateix lloc i amb les mateixes proporicions, ho farem. No volem que cap cosa suposi un problema». L'única condició que posà el regidor fou que «sigui quina sigui la decisió, que el pont conservi una funcionalitat dins el context del parc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris