muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

L'oposició adverteix que l'aigua de la piscina coberta és freda

Les obres no s'han formalitzat i per això el climatitzador no funciona

M.NADAL.Santa Margalida.
El portaveu del PSM a l'Ajuntament de Santa Margalida, Antoni Reus, denuncià durant el ple d'ahir que «l'aigua de la piscina coberta és freda» i per aquesta raó els ciutadans del poble deixen d'anar a les instal·lacions.

Per la seva banda, Miquel Cifre, portaveu del PSOE, assegurà que està dispost a «demanar responsabilitats patrimonials per les grans deficiències que presenten les obres de la piscina».

La regidora d'Hisenda i Medi Ambient a l'Ajuntament de Santa Margalida, Aina Rodríguez, assegurà que «l'aigua de la piscina no és freda, el que passa és que el climatitzador que encalenteix l'aigua no està en funcionament perquè no s'han formalitzat les obres».

La regidora Aina Rodríguez explicà que les obres de la piscina no s'han formalitzat pel gran nombre de deficiències que presentaven, les quals l'empresa que s'encarregà de fer la reforma encara no ha arreglat. «Quan ens assabentàrem de les deficiències donàrem un mes de termini a l'empresa perquè les solucionés, però el mes va passar i l'empresa encara no les ha subsanat». Per aquesta raó tampoc s'ha firmat encara la concessió amb l'empresa adjudicatària que s'encarregarà del manteniment de les instal·lacions.

A més, la regidora afegí que no sap «si tancarem les instal·lacions de la piscina fins que es subsanin les deficiències. Ens hem de reunir tots els regidors, el batle, Antoni del Olmo, i els tècnics de l'Ajuntament per prendre un decisió sobre aquesta qüestió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris