nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Apareix viu al torrent de Pareis un home desaparegut des de dilluns

Martí Serra, de 48 anys, va ser localitzat per familiars i amics

Quan hi havia poques esperances de trobar amb vida el veí d'Alcúdia desaparegut des de dilluns passat, ahir un grup de familiars i amics de Martí Serra el trobaren viu en el torrent de Pareis. Les circumstàncies de la seva desaparició no són gaire clares i la Benemèrita està investigant què li va succeir exactament.

L'home, que té 48 anys i pateix alguns problemes anímics, fou vist per darrera vegada dilluns. Aquell dia, segons explicà ahir la seva dona, no havia d'anar a la feina a sa Pobla, però tampoc no tornà a casa. La família s'alarmà i recorregué a la Policia Local per interposar una denúncia. La Guàrdia Civil i els bombers foren informats igualment de la desaparició i els efectius feren batudes per cercar-lo.

La seva pista es perdia a la carretera de Pollença a Lluc i els seus familiars, encertadament, suposaren que devia estar als voltants del torrent de Pareis. Martí s'havia enduit roba d'abric, menjar i una botella d'aigua, amb l'aparent intenció de realitzar una excursió. Durant tota la setmana no es tingueren notícies sobre el seu parador i, quan tot semblava perdut, s'esdevingué el miracle.

Fou ahir al matí, quan la dona del veí d'Alcúdia es posà en contacte telefònic amb l'112 per comunicar que havia trobat el seu marit. Martí havia passat totes les nits a la intempèrie, refugiat en zones protegides, i havia aconseguit sobreviure alimentant-se amb el menjar que duia. L'aigua l'aconseguí en gorgs.

El seu estat físic no era preocupant, malgrat el temps que duia perdut, i de fet no fou necessari hospitalitzar-lo. Ahir horabaixa ja era a ca seva, encara que els seus familiars explicaren que no podia posar-se al telèfon «perquè no està en les millors condicions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris