nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Una associació donarà serveis de fisioteràpia als més necessitats

Creu Roja i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes apadrinen l'ONG

Amb l'objectiu d'oferir tractaments de fisioteràpia o teràpies alternatives als ciutadans necessitats i que disposen de pocs recursos econòmic neix l'associació Solidaritat i Teràpia.

El portaveu, Joan Alloza, explicà que l'entitat es crea «davant la necessitat d'atendre un col·lectiu de ciutadans que, pel seu estat físic o patalogia, requereixen tractaments de fisioteràpia o teràpies alternatives, material i equipaments tècnics, i poden accedir-hi perquè estan mancats dels recursos econòmics necessaris».

Aquesta associació sense ànim de lucre pretén millorar d'aquesta manera la vida d'aquest col·lectiu, per això té com a objectiu adquirir i proporcionar el material i l'equipament necessaris a les persones discapacitades per facilitar-los les activitats de la vida quotidinana.

Allonza insistí que «la majoria de gent que pateix grans minusvalideses, com paraplègies o esclerosis, són gent que en molts de casos tan sols tenen com a font d'ingressos una pensió, fet que moltes vegades no els permet accedir a teràpies que els ajudarien a millorar la seva qualitat de vida o a adquirir aparells que se la simplificarien. Aquí és on farem feina de valent».

Solidaritat i Teràpia compta amb l'apadrinament de Creu Roja de les Balears i del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de les Illes Balears, i està com a associació adherida a la Coordinadora-Federació autonòmica de Persones amb Discapacitat.

Alloza assenyalà que per complir els seus objectius tenen previst establir acords i convenis amb totes les institucions possibles i amb les associacions que comparteixen la seva finalitat i objectius per poder treballar dins l'àmbit de tota la comunitat autònoma.

La nova associació, que està presidida per Rafael Gil Robles, es presentarà oficialment el proper dia 15 al Club Nàutic de Palma. Allonza va agrair la col·laboració desinteressada del Club Nàutic des del primer moment.

Durant aquest sopar tindrà lloc el sorteig de regals solidaris, com una raqueta i una camiseta que han donat per a aquesta ocasió els tennistes Rafel Nadal i Carles Moyà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris