algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

La ciutat ja disposa d'una voltadora que garanteix la seguretat dels ciclistes

La nova instal·lació fou inaugurada de manera oficial pel campió del món Miquel Mas

L'objectiu principal era apostar per la seguretat dels ciclistes, com també fomentar aquest esport i posar al servei dels ciutadans unes noves instal·lacions que els facilitessin la seva pràctica amb totes les garanties. Així va néixer fa uns anys un projecte que avui ja és una realitat.

Ahir les autoritats locals i autonòmiques procediren a inaugurar de manera oficial la nova voltadora de la torre dels Enagistes, a Manacor.

La nova instal·lació s'integra en un projecte global que puja a més de 800.000 euros, i que ha consistit a dotar de gespa el camp de futbol de la torre dels Enagistes, objecte també d'altres millores. El Govern hi ha aportat un total de 240.000 euros. La voltadora té 335 metres de recorregut i va destinada a tots aquells que vulguin fer una passejada amb bicicleta o bé entrenar-se sense passar pena pel trànsit.

Autoritats
A l'acte hi eren presents la consellera de Presidència, Rosa Puig; el president de la Federació Ciclista de les Balears, Andreu Canals; les autoritats locals encapçalades pel batle, Antoni Pastor; i Miquel Mas, campió del món darrere moto l'any 1965. Mas, que l'any passat rebé la Medalla d'Or de la ciutat, realitzà una exhibició a la pista. L'altre gran campió, el felanitxer Guillem Timoner, també hi era.

La benedicció del recinte va ser a càrrec de mossèn Llorenç Bonnín, que hi va posar una nota d'humor evocant anècdotes que ha viscut anant amb bicicleta. Mossèn Bonnín ha destacat a Manacor perquè ha fet ús d'aquest vehicle tota la vida.

L'empresa Sion Mascaró ha estat la que ha executat les obres de la voltadora.

«Estic molt satisfeta de poder assistir a aquest acte. Manacor és terra de grans esportistes i per això és important que les administracions els facin costat posant instal·lacions, però no tan sols per als campions sinó perquè tothom en pugui gaudir. I aquest és el cas de la voltadora, oberta a tots els qui vulguin practicar aquest esport», manifestà Puig.

Per la seva banda, el batle tancà l'acte destacant la importància de la seguretat i expressant el seu agraïment a les persones que han fet possible la nova infraestructura. «Feia molts d'anys que es reivindicava aquesta instal·lació», conclogué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris