algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

EU-EV avisa que la qualitat de vida i els drets dels ciutadans «perillen»

La coalició es proposa acabar amb «els abusos i la impunitat» de Cort

El grup municipal d'EU-EV avisa que la qualitat de vida i els drets del ciutadans perillen. En aquest sentit, els representants de la coalició d'esquerres i verda proposen acabar amb «els abusos i la impunitat» de l'Ajuntament de Palma, per la qual cosa insten l'equip de govern conservador de Catalina Cirer a aplicar el principi de «llei i ordre» a tot el municipi.

Les protestes dels veïns pel renou i pels incompliments dels horaris en les obres de soterrament del tren, són l'exemple més recent d'allò que denuncien els regidors d'EU-EV. El seu portaveu, Eberhard Grosske, manifestà que «la connivència d'interessos entre l'Ajuntament i Cort es tradueix en una injustificada pèrdua de qualitat de vida de milers de ciutadans indefensos».

Però el problema no acaba al carrer de Jacint Verdaquer: la lluita contra els «abusos» en la concessió de llicències d'activitat i en matèria d'urbanisme -per exemple, la urbanització il·legal de Son Olivaret- és una altra de les cares que integren la «polièdrica» iniciativa que EU-EV proposa a través del seu document d'estratègia política: Un compromís pel canvi.

Grosske explicà que «la vulneració dels interessos col·lectius o dels drets legítims de ciutadans particulars no és tant per l'absència d'una norma que els protegeixi, com per manca de voluntat política de l'Ajuntament, en alguns casos interessada, per vigilar el seu compliment». El renou, la neteja, la disciplina urbanística o la seguretat dels establiments públics es troben en el punt de mira de la coalició. «Convé que l'Ajuntament es doti dels mitjans humans i materials necessaris i, sobretot, que mostri una voluntat ferma de fer respectar els drets individuals i col·lectius dels ciutadans», afegí el portaveu municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris