muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Rodríguez donarà 1.400 euros per pintar cada cotxe de la Policia Local

La partida de subvencions als ajuntaments supera els 284.000 euros

El conseller d'Interior, José María Rodríguez, atorgarà una subvenció als ajuntaments perquè puguin adaptar els cotxes de la Policia Local -turismes, furgonetes i tot terrenys- a la nova imatge corporativa, que incorpora els colors vermell, groc i morat. La quantia de la partida prevista és de 284.200 euros i l'import de la subvenció que s'atorgui per finançar l'adaptació de cada vehicle serà de 1.400 euros.

Segons la ressolució del conseller, publicada el passat 24 de novembre, els Ajuntaments tenen 10 dies per sol·licitar els ajuts. Per poder-ho fer, els consistoris han de tenir cos de Policia i almenys un vehicle que, com a mínim, tengui un valor superior als 2.800 euros i hagi estat adquirit abans de gener del 2005, quan entrà en vigor l'ordre d'uniformitat de les policies locals.

A pesar que aquest ordre obligava els Ajuntaments a adaptar-se a la nova imatge en el termini d'un any, ara s'ampliarà aquest termini perquè l'activitat subvencionada «s'ha de dur a terme entre els anys 2005 i 2006». Aquesta ampliació i també la subvenció s'expliquen per la reticència mostrada fins ara pels ajuntaments a modificar unilateralment els vehicles dels policies locals.

Segons l'ordre de Rodríguez, els beneficiaris estaran obligats a presentar un estudi dels vehicles que cal pintar, a identificar el taller on es farà l'adaptació i a fixar el calendari previst, abans d'executar l'actuació i poder cobrar la subvenció. El pagament es farà en dos terminis: un del 25% i un altre del 75%, abans de juny. Interior preveu destinar a aquests ajuts un import màxim de 71.000 euros enguany i un altre de 213.000 per a l'any pròxim.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris