algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

L'excés d'obres fa que el carrer de la Puresa dugui tres mesos tancat

El PSM critica el descontrol i el caos que viu el barri de Son Amonda

El carrer Germà Benildo, més conegut com la costa de La Puresa, du més de tres mesos tancat al trànsit per perill d'ensorrament a causa de la coincidència de tres grans obres a una banda i l'altra del carrer.

Aquesta situació es produeix en un carrer molt transitat, ja que dóna accés des de la carretera de Selva al centre d'Inca i a una zona on s'ubiquen tres col·legis.

La construcció de tres blocs de habitatges alhora ha fet que aquest carrer estigui tot ple de tanques i se n'hagin eliminat les voravies. Això ha fet que en els trams on s'ha excavat, en tractar-se d'un carrer amb molt pendent, l'asfalt s'hagi ensorrat. Aquesta situació és especialment crítica a la cantonada amb el carrer Escorca, on hi ha una obra de vint habitatges amb vint places d'aparcament aturada a l'espera d'una llicència des de febrer de l'any passat. El constructor començà l'excavació d'un gran clot per als pàrquings i aportà la documentació que requeria l'Ajuntament, però encara no ha rebut resposta.

Davant d'aquesta circumstància, el regidor del PSM Antoni Rodríguez demana als responsables municipals que actuïn per evitar que les molèsties derivades dels treballs durin més del compte. «Hem estat parlant amb els constructors i hem constatat que l'Ajuntament no ha fet res per accelerar la paperassa que hauria permès evitar la coincidència de tres grans obres en un carrer on, sobretot, hi passen nins», digué Rodríguez.

El regidor critica també el desconsol que hi ha a Son Amonda derivat de la construcció de més de deu blocs d'habitatges alhora. «Diuen que fan complir uns horaris de feina però no és cert. La gent de Son Amonda està farta de la pols, dels renous i del caos circulatori», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris