nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La residència de sa Font de sa Cala tindrà un 60% de places públiques

Les obres començaran aviat i tindrà una capacitat per a 120 majors

La comarca podrà gaudir ben aviat d'una residència comarcal amb capacitat per a 120 majors i que estarà ubicada al nucli costaner de sa Font de sa Cala, en el terme municipal de Capdepera. Un 60% de les places seran públiques i la resta privades. Ara bé, des de l'Ajuntament explicaren que «segons les necessitats de la població, es podrà augmentar el tant per cent de places públiques». Serà una residència per a persones assistides i estades diürnes.

Aquest dies s'han començat a dur a terme els treballs de neteja del solar de Cala Provençals, on s'ha d'ubicar aquesta nova instal·lació i és previst que aviat s'iniciïn les tasques de construcció.

L'edifici, finançat per la Conselleria de Presidència del Govern, consta de planta baixa i dues plantes amb zones ajardinades, així com d'aparcament exterior. El solar es troba ubicat a Cala Provençals i té una superfície de 15.000 metres quadrats.

Hi haurà un total de 120 llits distribuïts en 40 habitacions individuals i 40 dobles. La capacitat de la Unitat d'estades diürnes és de 30 places. Cada habitació disposarà d'un bany adaptat a ús geriàtric i a persones discapacitades. L'àrea residencial o d'allotjament s'estructura en mòduls o unitats de convivència. El projecte contempla que perquè la funcionalitat sigui òptima s'han de situar entre 24 i 30 llits per mòdul per així aconseguir el millor equilibri entre la capacitat del centre i les millores d'atenció personalitzades. S'estableixen quatre mòduls iguals, dos de 30 llits a la primera planta i dos de 30 a la segona. El pressupost del projecte és de 2.857.459 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris