algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Els veïns pagaran un 90% del clavegueram per manca d'ajudes

Les contribucions afecten s'Estanyol, Cala Pi, es Pas i Vallgornera

El Consell de Mallorca no ha inclòs dins el Pla d'obres i serveis del pròxim any el projecte presentat per l'Ajuntament de Llucmajor per tal de subvencionar les obres d'instal·lació de xarxes de clavegueram i sanejament a diferents nuclis del municipi.

D'aquesta manera es mantindrà l'acord del ple del passat mes de juny que acordà la imposició als veïns dels nuclis de s'Estanyol, Cala Pi, Vallgornera d'unes contribucions especials del 90 per cent sobre el cost de les obres de creació de xarxes d'aigües residuals, subministrament d'aigua potable i sanejament. El Consistori n'assumirà el 10 per cent i contractarà un crèdit de 5,07 milions d'euros sobre el total de les obres, que amortirà amb el cobrament de les contribucions als veïns.

En el darrer ple municipal la portaveu del PSM, Joana Lluïsa Mascaró, criticà l'equip de govern del PP per la manca de subvencions aconseguides per aquestes obres, fet que repercutirà en els veïns. Cal recordar que l'Ajuntament de Llucmajor rep una subvenció plurianual del Consell pel pagament de la piscina coberta, la qual cosa haurà afectat en la negativa a subvencionar el projecte de clavegueram.

La portaveu nacionalista també s'interessà pels prop de 40 habitatges unifamiliars que ja s'estan construint a l'entrada de s'Estanyol. El batle Lluc Tomàs (PP) explicà que, tal com preveu el Pla Territorial de Mallorca, aquests habitatges han dipositat una fiança i no tindran la llicència de final d'obra fins que no estigui llesta la xarxa de clavegueram.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris