muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

La mateixa «banda» que atacà un local del PSIB pinta la seu d'ERC

Ambdues actuacions han estat reivindicades pel misteriós «W-28»


La seu central d'ERC-Illes (al carrer Sant Miquel de Palma) aparegué ahir «adornada» amb dues pintades; una que tapava el porter automàtic i una altra que reivindicava l'acció amb la firma «W-28».

Es dóna la circumstància que aquest mateix símbol era el que rubricava els missatges que es pogueren llegir dimarts dematí a la seu de l'agrupació socialista de Palma-Ponent.

En aquella ocasió, els grafits anaven dirigits contra el president del Govern de l'Estat, José Luis Rodríguez Zapatero, a qui es relacionava amb ETA i amb l'arribada d'immigrants. També s'al·ludia a l'Estatut, sense especificar quin d'ells. El president d'ERC-Illes, Joan Lladó, acusà «els mitjans de comunicació que practiquen la catalanofòbia de ser els autors morals de les pintades».

«Està claríssim que aquest atac no tan sols és culpa dels autors materials, hi ha mitjans de comunicació que dia rere dia practiquen la catalanofòbia gratuïta... Lamentablement sempre hi ha quatre exaltats que executen les accions», explicava el comunicat remès ahir per la formació independentista.

Tanmateix, el mateix Joan Lladó recordà que ERC ha instat en diverses ocasions el Govern espanyol i la seva delegació a Balears a investigar les trames d'ultradreta que darrerament estan actuant a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris