algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La nova tenda de Majorica estarà en els solars que vengué a Rustic

Accepta l'oferta que inclou aparcaments exclusius per a autocars

La direcció de Majorica comprarà un total de 1.500 metres quadrats i un aparcament de dues plantes per a autocars a la part baixa del comlpex residencial que construirà la immobiliària Rustic als terrenys que li va vendre l'empresa perlera.

D'aquesta manera, Majorica accepta l'oferta de venda llançada per Rustic que avançà Diari de Balears en la seva edició d'ahir. La immobiliària està acabant el projecte de construcció d'uns 250 habitatges que presentarà a finals d'aquest mes i que ara modifica, precisament, per incloure-hi els aparcaments d'autocars i vendre-los a l'empresa Majorica.

El director de Majorica, José Escobar, confirmà ahir la decisió ferma de l'empresa d'acceptar l'oferta de Rustic: «Està ben decidit». Escobar informà que Majorica i la immobiliària signaran el contracte de compra quan Rustic hagi finalitzat la redacció del projecte. El director de Majorica a Manacor no va poder precisar la quantitat que pagarà l'empresa perlera en aquesta operació: «Es pagarà el preu del mercat», es limità a dir.

Amb la venda dels terrenys de 22.000 metres quadrats de la illeta de Majorica a la immobiliària, l'empresa perlera perdé, entre altres coses, una àmplia zona d'aparcaments per a autocars de turistes. Segons Escobar, per aquesta raó l'empresa decidí vendre la tenda actual que està ubicada al costat dels terrenys venuts a Rustic. En qualsevol cas, Escobar deixà clar que Majorica no vendrà la seva tenda actual fins que no hagi signat la compra dels nous locals.

Mentre es construeixi el complex on Majorica ha de tenir la nova tenda, l'empresa llogarà una nau al polígon de manera provisional per ubicar-hi el punt de venda.

Amb el nou emplaçament, la tenda quedarà ubicada devora l'antiga fàbrica i la caseta de Riche, dos edificis de propietat municipal i on la Sala ha de fer un museu de la perla. L'empresa, a més, vol obrir un punt de demostració del procés de fabricació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris