nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El president de l'associació de colombians amenaça un policia amb una pistola

L'incident tingué lloc en la matinada d'ahir a Palma i l'acusat fou detingut

95330

Els fets van ocórrer de matinada entre els carrers Ferrer de Pallarès i Benet Pons.

A.S.

El president de l'Associació de Colombians de Balears fou detingut ahir a Palma com a sospitós d'haver insultat un agent de la Policia Local de paisà i d'amenaçar-lo amb una pistola.

Segons consta en l'atestat, passades les 00.30 hores, i entre el carrer Ferrer de Pallarès i Benet Pons, l'agent cercava un lloc per estacionar el seu cotxe, ja que havia quedat amb uns altres dos agents a un 'Punt de Joc' de la zona per fer un cafè. Darrere d'ell circulava un BMW negre i el conductor, que és el president de l'esmentada associació, hauria insultat el conductor del primer turisme amb frases com «el teu cotxe és una porqueria; lleva d'enmig» i altres insults.

L'agent aturà el cotxe i en baixà. Quan es dirigia cap al conductor, aquest li hauria dit «no saps qui som jo; conec el delegat del Govern, Joan Fageda...», i anomenà altres personatges de la vida política i fins i tot comandaments de la Policia Local de Palma, quan l'agent s'identificà. Segons l'atestat, el policia li digué que continuàs el seu camí, que es tranquil·litzàs, i s'identificà com a agent. Quan era a punt de treure la cartera per ensenyar-li la placa identificativa, el conductor del BMW es tragué de la cintura una pistola, amb què l'amenaçà.

Així consta en l'atestat i també, pel que sembla, en les declaracions d'un guàrdia civil de paisà que passava per allà a peu i que en sentir els crits tractà d'intervenir-hi. Entre l'agent i l'home hi hagué un forcejament i la pistola caigué en terra. Arran d'això, l'agent sofreix cops al cap, al coll i a les cervicals; i el conductor del BMW, alguns cops. Poc després agents de la Unitat Nocturna detingueren el colombià, que fou traslladat als calabossos de Sant Ferran. La Guàrdia Civil féu el peritatge de l'arma, comprovà que és autèntica, en bon estat per ser utilitzada, del calibre 6,5 i que no tenia munició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris