muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

La immobiliària que comprà els terrenys de Majorica hi construirà 250 habitatges

Rustic ha ofert locals per a la nova tenda i aparcaments per a autocars a l'empresa perlera

La immobiliària Rustic presentarà a finals d'aquest mes davant l'Ajuntament de Manacor el projecte de construcció d'uns 250 habitatges en els solars de 22.000 metres quadrats de Via Majorica que adquirí a l'empresa perlera el passat mes de març per un total de 12'5 milions d'euros.

La corporació immobiliària ha projectat habitatges en els quals es potenciarà la qualitat i es tendrà cura dels «detalls» amb l'objectiu de «destacar» entre la nombrosa competència de promocions existent actualment a la capital del Llevant. Els habitatges seran de dues, tres i quatre habitacions en un entorn «el més agradable possible», malgrat estar en el casc urbà.

El projecte inclou la construcció de locals comercials en la planta baixa, així com aparcaments de vehicles.

En aquest sentit, un dels aspectes que manté «aparcat» el projecte és una oferta que ha fet Rustic a Majorica. La immobiliària ha ofert 1.500 metres quadrats de locals comercials a l'empresa perlera perquè hi pugui ubicar la nova tenda. A més, la immobiliària està disposada a «adaptar el projecte» a les necessitats de Majorica i incloure la construcció d'aparcaments de dues plantes per autocars amb l'objectiu de vendrer-les a l'empresa perlera.

En cas que l'empresa perlera accepti aquesta oferta, la tenda només es traslladaria uns metres de la seva actual ubicació.

Així mateix, la tenda quedaria ubicada devora els dos únics edificis de l'històric complex que no seran enderrocats. Es tracta de l'antiga fàbrica i l'anomenat xalet d'en Riche. Són dos immobles que sumen 1.970 metres de propietat municipal, on l'Ajuntament de Manacor vol obrir un museu de la perla.

El Grup Majorica volia que la seva nova tenda quedés ubicada precisament devora del museu i, a més, té la intenció d'obrir un punt de demostració del procés de fabricació de la perla.

L'emplaçament ofert per Rustic serviria per fer tot un conjunt que potenciaria l'arribada d'encara més turistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris