muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Dos homes a sou assalten una finca i n'apallissen el propietari per deutes

Escorcollaren la casa a Campos i en fugiren amb pocs doblers

Dos homes a sou clavaren dimecres a vespre una pallissa a un veí de Campos, que fou atacat a la seva pròpia casa, segons confirmaren ahir fonts hospitalàries. La Guàrdia Civil muntà un gran operatiu per detenir els implicats, que foren localitzats de nit a la carretera que va a Santanyí.

La víctima tenia un deute amb un «amic» que li havia deixat una suma elevada de doblers per comprar un cotxe.

Després la seva situació econòmica s'havia agreujat i no podia tornar els doblers prestats. Rebé pressions perquè complís el tracte, però no pogué i al final s'enemistà amb el «prestador».

Per la força
Dimecres a vespre dos desconeguts molt corpulents -tots de nacionalitat espanyola- irromperen per la força a la finca del morós i l'atacaren amb gran violència. L'estamenejaren, el copejaren i en un to molt amenaçador li advertiren que els deutes s'han de pagar.

A continuació els assaltants escorcollaren la casa, s'apoderaren d'una petita quantitat de doblers i li deixaren molt clar que no havia de denunciar el que havia succeït si no volia que li pegassin un tir.

La víctima patí lesions a la cara, per les quals sagnà de manera abundant, i en altres parts del cos. Mentre els dos homes fugien, avisà per telèfon la Guàrdia Civil, que muntà un ampli dispositiu per trobar els extorsionadors.

La batuda donà fruit i a les nou i mitja del vespre els dos sospitosos foren localitzats a la carretera de Campos a Santanyí. La víctima hagué de ser atesa a l'Hospital de Manacor, encara que el seu estat no era greu i aviat rebé l'alta. El cas continua obert i ara se cerca l'home que els contractà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris