nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

IB3 amplia l'oferta matinal amb un nou espai d'entrevistes i tertúlies

«Balears dematí» comença el 9 gener i serà conduït per Àngela Seguí


IB3 televisió ampliarà la seva oferta matinal amb un espai diari que abordarà l'actualitat de les Illes a través d'entrevistes i tertúlies.

«Balears dematí» estarà en antena a partir del 9 de gener, s'emetrà de dilluns a divendres, entre les 9.00 i les 10.00 hores, i serà conduït per la periodista Àngela Seguí, que d'aquesta manera compaginarà les funcions de presentadora amb el càrrec de directora de Relacions Institucionals de la Radiotelevisió autonòmica.

El programa s'iniciarà amb el comentari de les notícies més destacades del dia anterior i les previsions informatives de la jornada. La també periodista Elena Serra posarà cara i veu a aquest apartat de «Balears dematí».

A continuació, Seguí realitzarà una entrevista d'aproximadament cinc minuts de durada a un personatge d'actualitat.

La tercera, i darrera, part del programa consistirà en una tertúlia a la qual participaran, a més de l'entrevistat, tres professionals relacionats amb els mitjans de comunicació de de les Illes, que cada dia de la setmana seran diferents.

Entre la nòmina de tertulians es troben Miquel Payeras, articulista del Grup Serra i corresponsal de la revista El Temps a les Illes Balears; Miquel Segura, coordinador de l'Institut d'Estudis Baleàrics i també columnista d'Ultima Hora; Juan Mestre, redactor polític del mateix diari; Mise García, directora de COPE-Eivissa; Guillem Ferrer, director d'aquesta mateixa emissora a Menorca; Gabriel Torrens, locutor de COPE Mallorca; Juan Carlos Ortego, redactor en cap de Diari de Menorca i Marina Martín Ballesteros, corresponsal d'Expansión a Balears, entre altres.

«Balears dematí» suposarà la tornada d'Àngela Seguí a la primera línia televisiva.

Abans que la directora general d'IB3, Maria Umbert, la designàs per integrar l'staff directiu de la cadena autonòmica, Seguí havia conduït, entre altres, l'espai «La Pasarela» d'Ultima Hora Ràdio i també havia presentat diferents programes de debat a M7, Televisió de Mallorca .

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris