nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern dotarà de capacitat negociadora la Mesa de Turisme

Ho farà a instàncies de la petició realitzada per part de CCOO

El Govern es compromet a dotar la Mesa de diàleg en matèria turística de capacitat negocidora perquè sigui un vertader ens de concertació entre agents socials, patronals i administració, així com reclamava el sindicat CCOO.

Aquesta fou la conclució de la reunió entre el secretari general de Comissions, Josep Benedicto, el president Matas i Cristòfol Huguet, conseller de Treball, després que CCOO anunciés que no participaria en la Mesa si només era un nou instrument de debat i no de concertació real.

Huguet confirmà que el Govern proposarà a la resta d'agents participants a la Mesa de Turisme que acceptin la inclusió dels termes «negociació» i «acords» en els paràgrafs referits a les tasques i objectius de l'ens per rectificar el text de constitució que aviat aprovaria el consell de Govern. Afegí que es plantejarà la possibilitat que els negociadors vagin a les reunions acompanyats d'experts.

Per la seva banda, Josep Benedicto afirmà que estan disposats a participar en aquesta Mesa creada recentment pel Govern, sempre que Matas mantingui el compromís adquirit ahir en la reunió, i va assenyalar que allò important és arribar a acords en qüestions com la regulació del tot inclòs, el turisme residencial, els canvis d'ús o l'estacionalitat, entre d'altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris