nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Els expresidents Jordi Pujol i Gabriel Cañellas es troben a Palma

Maria de la Pau Janer i Baltasar Porcel reuneixen els dos polítics

T.B. Palma.
L'expresident balear Gabriel Cañellas i l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol conversaren ahir unes hores en un restaurant del Port d'Andratx i després enregistraren un programa per a la televisió autonòmica balear, IB3.

Ambdós exmandataris, tot i militar en partits diferents, mantenen una bona relació personal. Tots dos menjaren ahir en un conegut restaurant ubicat al Port d'Andratx amb l'equip del programa d'IB3 Punt de trobada, que presenta l'escriptora Maria de la Pau Janer i que s'emet cada divendres.

Al dinar hi assistiren la mateixa Maria de la Pau Janer, el també escriptor Baltasar Porcel -col·laborador habitual de Punt de trobada i assessor de l'expresident català- i l'esposa de Jordi Pujol, Marta Ferrusola. Ni Cañellas ni Pujol no volgueren realitzar declaracions després del dinar. Saludaren diverses persones que els reconegueren i es traslladaren als estudis de la televisió autonòmica.

Janer es mostrà satisfeta d'haver aconseguit reunir els dos líders polítics. L'escriptora ja entrevistà Jordi Pujol fa uns mesos quan col·laborava amb Canal 4 i, com ahir, també menjà amb Cañellas. Pujol evità les declaracions. «No, no tinc res a comentar», assegurà. Cañellas obrà de la mateixa manera i es limità a assenyalar que ja estava recuperat d'un accident recent.

Reticent a concedir entrevistes, la participació de Gabriel Cañellas en el programa d'IB3 constitueix una novetat i crea expectació. S'ha d'assenyalar que l'expresident balear sempre es mostrà refractari a crear cap televisió autonòmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris